Læs om vores abonnementsbetingelser

Alle priser er opgivet som danske kroner (DKK) ex. moms i denne handelsbetingelser. 

Oprettelse af gsmcloud enheder

Det kræver en konto på gsmcloud.dk, for at oprette og anvende gsmcloud enheder. Kontoen er gratis, men den kræver at man tilknytter et kreditkort indenfor 30 dage, for at den forbliver aktiv. 

Kun salg til firmaer 

Det er kun muligt at oprette en konto som firmakunde, dvs. med CVR-nummer. Den eneste undtagelse er i Danmark, hvor også private kan oprette en konto. 

Sådan opretter du en konto 

 1. Opret en konto på gsmcloud.dk via menupunkt “Register” og tast navn, email og ønsket password.
 2. Udfyld oplysninger såsom navn, adresse, land, VAT nummer og firmanavn. 
 3. Vælg “login” og anvend din email og din password. 
 

Sådan tilknytter du et kreditkort 

 1. Tryk på Profile Settings symbolet øverst til højre på siden. 
 2. Vælg menupunktet “Billing” og tryk på “Add payment method” under menupunktet “Payment methods”.
 3. Indtast kortholders navn og kortnummer. Afslut med “Save”. 
 

Abonnement og priser 

Aktuelle priser for anvendelse af forskellige enheder på gsmcloud.dk: 

Abonnement: 

Type: Pris / måned (DKK ex. moms)

Standard device 30,00

Master device 30,00

Slave device 15,00

Abonnement inkluderer: 

 • Omkostninger til simkort, data, serveradgang og telefonsupport. 
 • Oprettelse af ubegrænset Flows, Logs og Dashboards. 
 • Ubegrænset afsendelse af emails til f.eks. alarmer, logs og notifikationer. 

Abonnement inkluderer ikke: 

 • Telefonopkald. 
 • Afsendelse af sms. 
 

Handelsbetingelser 

Opdateret 26-2-2024 

Priser: 

Type: Pris (DKK ex. moms)

Telefonopkald pr. minut 1,00

SMS pr. stk. 0,50

Betalingsmuligheder 

Visa, MasterCard, American Express, Discover og Diners Club. 

Fakturering 

Der faktureres automatisk hver måned på den kalenderdag, hvor rman første gang tilknyttede et kreditkort. Der generes en faktura, hvor der specificeres hvor mange enheder, som der har været aktive i perioden og hvor meget forbrug, som der har været af sms og telefonopkald. 

Der betales kun abonnement for de hele dage, som enheder har været aktive. Det gøres op hver dag kl. 24:00. Har man flere enheder, så betaler man kun for de hele dage, som de enkelte har været tilknyttet kontoen. Hvis en enhed slettes fra kontoen, så stopper abonnementet automatisk på den pågældende enhed. 

Faktura gemmes i op til 6 år og hentes via Profile Setting øverst til højre på siden og i menupunktet “Billing” under menupunktet “Invoices”. Her hentes den ønskede faktura via “Download” 

Sletning af konto 

Hvis der ikke er tilknyttet enheder på en konto, så er den gratis. Hvis man ønsker at få slettet sin konto og dermed sine data, skal man skrive til mail@gsmcloud.com, hvorefter man bliver kontaktet og verificeret, før data bliver fjernet. 

Sletning af kreditkort 

Der skal altid minimum være tilknyttet ét gyldigt kreditkort. Hvis man ønsker at få slettet det eneste kreditkort, som er tilbage, skal man skrive til mail@gsmcloud.com, hvorefter man bliver kontaktet og verificeret, før kreditkortet bliver fjernet. Således vil der blive slutafregnet et evt. restbeløb på kontoen. 

Logstatistik 

Vi bruger en logstatistik på gsmcloud.com og gsmcloud.dk, hvilket betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere gsmcloud.com og gsmcloud.dk 

Handelsbetingelser 

Opdateret 26-2-2024 

Klageadgang 

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, så skal du kontakte os på mail@gsmcloud.com Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg naevnenshus.dk. Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr 

Persondatapolitik 

Gennem din aftale med gsmcloud.com v/GSM Teknik ApS indsamles der personoplysninger om dig. Vores retningslinjer er udarbejdet ud fra EUs Databeskyttelsesforordning, som trådte i kraft i Danmark d. 25. maj 2018, samt den nye danske databeskyttelseslov (herefter “gældende lovgivning”). Under oprettelse af en konto, udbeder vi os navn og emailadresse. Vi registerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen og/eller de ydelsen til dig. Under det løbende aftaleforhold opbevares de oplysninger, vi har indsamlet på dig i vores IT-system, hvorefter personoplysningerne arkiveres. 

Personoplysningerne registreres hos GSM Teknik ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige hos gsmteknik.dk er: GSM Teknik ApS. 

Du har som kunde hos GSM Teknik ApS ret til at få vores bekræftelse på, om personoplysninger vedrørende dig behandles og i så fald få adgang til personoplysningerne. Du er desuden berettiget til at anmode om at modtage personoplysninger om dig selv, som du har afgivet til GSM Teknik ApS (dataportabilitet). Du er berettiget til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger. Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af GSM Teknik ApS uden unødig forsinkelse. Du har ret til at få personoplysninger om dig selv slettet af GSM Teknik ApS uden unødig forsinkelse, hvis GSM Teknik ApS ikke fortsat har en legitim interesse i at opbevare dine personoplysninger. Bemærk venligst, at såfremt GSM Teknik ApS i henhold til gældende lovgivning er forpligtet til at opbevare oplysningerne, kan du ikke kræve, at dine personoplysninger slettes. 

Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Ændres retningslinjerne, rettes datoen for ”sidst opdateret” nederst på siden. Disse retningslinjer bliver evalueret og om nødvendigt revideret en gang årlig. Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos GSM Teknik ApS, skal du rette henvendelse til: Kristian Fabricius Olsen på mail: mail@gsmcloud.com. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, skal du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig. Hvis du ønsker at klage over GSM Teknik ApS’ behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet: Datatilsynet Borgergade 28, 5 1300 København K Telefon: 33 19 32 00 E-mail: dt@datatilsynet.dk 

Senest revideret: 26/02/2024 

Næste revision:Senest 31/12/2024 

Få et tilbud eller rådgivning af vores specialist

Overvejer du et produkt fra GSMCLOUD? Få et uforpligtende tilbud.