ENERGIOPTIMERING

Spar energi med el/varme/køl optimering

Optimer din energiforbrugseffektivitet med GSM Clouds avancerede Energi-Styringsmodul. Dette innovative produkt giver dig fuld kontrol over elektriske apparater som varmepumper, solcelleanlæg, korntørringsanlæg, ladestandere og mere. Ved intelligent styring af strømforsyningen kan du maksimere besparelserne og minimere omkostningerne.

Anvendelsesmuligheder

Intelligent Elforsyning: Styrer enheder som varmepumper baseret på elpriserne og slukker i de dyreste perioder.

Fleksibel Programmering: Brugervenlig kodning via vores danskudviklede GSMCLOUD-server giver dig mulighed for at tilpasse enheden præcist efter dine behov.

Automatisk Elprisopdatering: Integreret med vores server, der dagligt henter elpriser fra Nordpol, herunder DK1 og DK2 tariffer.

GSM Elspotpris styring til montage i eltavle på DIN-skinne. Anvendes f.eks. til varmepumper, solcelleanæg, korntørringsanlæg, ladestandere og andre
elektriske apparater

Elspotspriser styres og programmeres nemt via vores danskudviklet GSMCLOUD server, der automatisk henter elpriserne hver dag fra Nordpol. Priserne er DK1 (Vest for storebælt) og DK2 (Øst for storebælt).

Elsprisen indeholder også tariffer og andre afgifter.

Kan f.eks. styre varmepumper, via relæet og en såkaldt ekstern indgang på pumpen, som der nedsættes for effekten i de dyreste perioder af døgnet.

Det er nemt at programmere og det kan tilpasses præcis som du ønsker det. F.eks. at den tænder 10 timer om dagen, der hvor prisen er billigst. Eller f.eks. 20 timer om dagen osv. 

Flowprogrammering som gør selv besværlig kodning nemt for alle!

I en verden præget af konstant teknologisk udvikling og komplekse systemer er enkelhed og tilgængelighed afgørende. Her hos GSMCloud har vi forvandlet måden, vi tænker og arbejder med kodning, ved at indføre vores avancerede styringssystem og 5G-enheder, der er drevet af intuitiv flowprogrammering.

Den Magi af Flowprogrammering: Traditionel kodning kan ofte virke som en tilsyneladende uoverkommelig opgave for mange, og det er her, vores revolutionerende tilgang træder i kraft. Flowprogrammering er vores nøgleelement, der åbner dørene for alle, uanset teknisk baggrund. Vi har skabt et miljø, hvor komplekse opgaver kan udføres med lethed, og hvor kreativitet og innovation er inden for rækkevidde for alle brugere.

GSMCloud’s Mission: Vi er drevet af ønsket om at gøre avanceret teknologi tilgængelig for alle. Ved at kombinere flowprogrammering med kraften af 5G enheder er vores styringssystem ikke kun en løsning, det er en invitation til at udforske og skabe uden begrænsninger.

GSMCloud baner vejen for en mere tilgængelig digital fremtid, hvor teknologien arbejder for dig. Gå ikke glip af chancen for at opleve en ny æra af enkelhed og innovation.

Velkommen til GSMCloud – hvor kodning bliver til legende let flow!

 

Få et tilbud eller rådgivning af vores specialist

Overvejer du et produkt fra GSMCLOUD? Få et uforpligtende tilbud.