GSMCLOUD giver mulighed for at sende SMS ud til uendelige antal modtagere.
Du kan forbinde en hvilken som helst boolean node med send input på noden, når parrentnoden bliver TRUE vil “Send SMS” noden give en sms til de indtastede telefonnumre.
Opsætning af noden:
From: Udfyldes med afsender information. Du kan taste op til 11 ASCII karaktere (ikke Æ,Ø og Å).
Eksempel: Vandalarm
To: Udfyldes med modtagers telefonnummer. Du må IKKE taste landekode foran hverken i form af 0045 eller +45, da systemet allerede har statisk landkode i programmeringen. Der kan ligges flere telefonnumre ind ved at benytte linjeskift (Enter) efter hver modtager.
Message: Message feltet kan udfyldes med den information som skal sendes i SMS’en. SMS beskeden må maksimalt indeholde 160 karaktere, og der kan godt tastes Æ, Ø og Å. Du kan med fordel bruger en variabel f.eks. {Temperatur}, her vil du kunne forbinde dine strenge fra f.eks. Input af temperatur, og disse data vil komme med i SMS beskeden. Variabler er ikke defineret i systemet, så når man opretter en {tekst} vil den automatisk oprette det input man ønsker, vi anbefaler dog ikke man bruger Æ,Ø,Å.
Cooldown (in minutes): Cooldown kan benyttes til at give din node en pause. Det kan f.eks. Være hvis der sendes et pulserende signal ind på systemet, og man ikke ønsker at få besked konstant, men kun ønsker en ny besked hvert 30 min. Såfremt du ikke ønsker noget cooldown kan du blot lade feltet være tomt eller udfylde det med 0.
Du har på GSMCLOUD mulighed for at sende SMS-beskeder ind til vores system.
Derved kan du behandle indgående SMS beskeder og udløse ting i flowet afhængigt af indgående SMS beskeder.
Opsætning af noden:
Sender: Sender information om modtagertelefonnummer – Indgående telefonnumre vises i formatet +4512346578
Message: Laver indgående SMS besked om til en streng som kan behandles i systemet.
Timestamp: Giver et timestamp på hvad tid sms’en blev modtaget.
Code: Der skal defineres en kode i den indgående SMS besked, som systemet kigger efter. For at være sikker på at det bliver behandlet i det rette flow skal starten af sms-beskeden indeholde koden fra noden. Koden er dynamisk defineret og kan ikke ændres. Hvis du ønsker en privat kode eller dit eget telefonnummer skal du kontakte GSMCLOUD.
Telefonnummer: Du skal sende sms-beskeden til GSMCLOUD’s telefonnummer for at vi kan behandle den. Telefonnummeret som vi tager indgående SMS’er på er: 52 51 25 00
GSMCLOUD giver mulighed for at sende e-mails ud til uendelige antal modtagere.
Du kan forbinde en hvilken som helst boolean node med send input på noden, når parrentnoden bliver TRUE vil “Send SMS” noden give en mail til de indtastede modtagere.
Opsætning af noden:
From: From er afsenderfeltet, det er ikke dynamisk og derfor sendes alle emails ud fra systemet fra vores no-reply mail.
To: Udfyldes med modtagers email-adresse. Der kan ligges flere mailadresser ind ved at benytte linjeskift (Enter) efter hver modtager.
Subject: Udfyldes som emnefelt og vil ligge i mailheaderen på den indgående email.
Message: Message feltet kan udfyldes med den information som skal sendes i emailen. Du kan med fordel bruger en variabel f.eks. {Temperatur}, her vil du kunne forbinde dine strenge fra f.eks. Input af temperatur, og disse data vil komme med i emailen. Variabler er ikke defineret i systemet, så når man opretter en {tekst} vil den automatisk oprette det input man ønsker, vi anbefaler dog ikke man bruger Æ,Ø,Å.
Cooldown (in minutes): Cooldown kan benyttes til at give din node en pause. Det kan f.eks. Være hvis der sendes et pulserende signal ind på systemet, og man ikke ønsker at få besked konstant, men kun ønsker en ny besked hvert 30 min. Såfremt du ikke ønsker noget cooldown kan du blot lade feltet være tomt eller udfylde det med 0.
Som noget helt unikt kan GSMCLOUD lave opkald ud af systemet til et ubegrænset antal telefoner.
Vores system har en AI robot, som kan tale og give en præcis kommando. Det kan være meget bekvemt, hvis man ønsker at benytte GSMCLOUD som en slags virtuel kontrolcentral.
Opsætning af noden: .
To: Udfyldes med modtagers telefonnummer. Du må IKKE taste landekode foran hverken i form af 0045 eller +45, da systemet allerede har statisk landkode i programmeringen.
Speaker Language: Her kan vælges mellem Dansk og Engelsk.
Repeat Message: Gentager beskeden fra “Content” – Systemet venter ikke med at snakke til du har telefonen klar, som man normalvis vil gøre når du snakker med et menneske, det kan derfor være en fordel at gentage beskeden et par gange. Der kan gentages op til 4 gange.
Content: Contet feltet kan udfyldes med den information som skal siges i opkaldet. Du kan med fordel bruger en variabel f.eks. {Temperatur}, her vil du kunne forbinde dine strenge fra f.eks. Input af temperatur, og disse data vil blive sagt i opkaldet, så man har nyeste information. Variabler er ikke defineret i systemet, så når man opretter en {tekst} vil den automatisk oprette det input man ønsker, vi anbefaler dog ikke man bruger Æ,Ø,Å.
Vores system kan sende data ud til dit endpoint via vores webook. Hvis du f.eks. Har behov for at integrere dine data med andet software kan dette sendes. Vi har også et API tilgængeligt, som du kan finde i vores API dokumentation.
Med webhook sender den ny data ud når du har ny data ind i noden, du vil derfor kunne få et nyt kald hver gang dataen ændres, som er en fordel fremfor API’et som kun sender data når det bliver forespurgt.
Opsætning af noden: .
Method: Her kan vælges mellem POST, GET, PUT, PATCH og DELETE
URL: Her indsættes URL eller IP på serveren hvor dataen skal sendes over til.
Headers: Giver mulighed for at ligge header navn og value ind. Det kan f.eks. Være nødvendigt i nogle sammenhæng at ligge sin token ind i headeren.
Payload-Types: Systemet understøtter følgende payloads JSON, Form, XML og RAW.
Request Data: Her indtastes de variabler som du ønsker at modtage data ind omkring. Der kan bruges __ (dobbelt underscore) hvis du ønsker at lave nesting
{
"Temperature":13,
"Status":1
}
(__1):
{
"Temperature": {
"1":13
},
"Status":1
}